top of page
Search

11ūü•á, 11ūü•ą, 5ūü•Č- √≠gy z√°rtuk a tavaszi szezont

A D√©l-Budai SC ritmikus gimnasztik√°z√≥i a tavaszi versenyszezonban √∂sszesen 3 kupaversenyen, valamint a Magyar Bajnoks√°g ter√ľleti √©s orsz√°gos d√∂ntŇĎj√©ben √∂sszesen 11 arany, 11 ez√ľst √©s 5 bronz √©rmet szereztek.


Balr√≥l jobbra: Walcz Laura, Bogn√°r VillŇĎ, Sipos Emma, D√°vid Csenge, Ruzsinszki Szonja, Vill√°m-Kerti Kitti, Fut√°cs Mia


A legeredm√©nyesebb versenysportol√≥nk Alexa Csenge volt, aki a Di√°kolimpi√°n 7. helyen, a Magyar Bajnoks√°g budapesti elŇĎd√∂ntŇĎj√©ben 7. helyen, az orsz√°gos d√∂ntŇĎben pedig 5. helyen v√©gzett. Szint√©n k√≠v√°l√≥ eredm√©nyekkel z√°rta a szezont Sipos Emma, aki minden kupaversenyen a dobog√≥n √°llt, a Di√°kolimpian a 14. helyen v√©gzett, a Magyar Bajnoks√°g budapesti elŇĎd√∂ntŇĎj√©ben bajnoki c√≠met szerzett, az orsz√°gos d√∂ntŇĎben pedig 8. helyen z√°rt. A legfiatalabb versenysportol√≥nk, Korchm√°ros Anna a 18. helyen z√°rta a szezont az idei orsz√°gos d√∂ntŇĎben, kisgyermek kateg√≥ri√°ban Anna volt az egyetlen sportol√≥nk, aki ki√≠vta mag√°nak az orsz√°gos d√∂ntŇĎben val√≥ r√©szv√©telt, amire szint√©n nagyon b√ľszk√©k vagyunk.


A szabadidŇĎ kateg√≥ri√°s sportl√≥ink k√∂z√∂tt Bal√°zs Kitti bizonyult a legeredm√©nyesebbnek, aki az idei szezonban minden megm√©rettet√©sen a dobog√≥n √°llt. Kitti szabad √©s karika gyakorlat√°val, √≠gy √∂sszetettben is a 2. helyen v√©gzett a Berczik S√°ra Eml√©kverseny budapesti elŇĎd√∂ntŇĎj√©n; az orsz√°gos d√∂ntŇĎben √∂sszetettben √©s karika gyakorlat√°val a 4. helyen z√°rt, szabad gyakorlat√°val pedig ez√ľst √©rmet szerzett. SzabadidŇĎs sportol√≥ink k√∂z√∂tt a m√°sodik legeredm√©nyesebb versenyzŇĎnk Sajg√≥ Ren√°ta, aki az orsz√°gos d√∂ntŇĎben szabad gyakorlat√°val a 6. helyen z√°rta a megm√©rettet√©st, √∂sszetettben pedig 13. helyen v√©gzett.


Ut√°np√≥tl√°s kor√ļ sportol√≥ink k√∂z√∂tt Bogn√°r VillŇĎ, Ruzsinszki Szonja, Walcz Laura, Fut√°cs Mia √©s D√°vid Csenge szerzett √©rmet a kupaversenyek alkalm√°val.


Gratulálunk minden sportolónknak!

bottom of page