top of page
Search

Októberi összefoglaló

Az őszi időszakban mindig az együttes-kéziszercsapat versenyek vannak előtérben. Ilyenkor 2, 3, 4 vagy 5 fős formációkban lépnek versenyszőnyegre az egyesületek.


Az idei őszi versenyszezont a XII. Hegyvidék Kupával kezdtük, ahol kisgyermek csoportunk (Agatics Lili, Futács Mia és Ruzsinszki Szonja) 1. helyen végzett életük első csapatversenyén. Az év első együttes-kéziszercsapat versenyén gyermek kategóriában két csapatunk is képviselte a Dél-Budai SC-t, szabadidősport kategóriában Róth Kata, Villám-Kerti Kitti, Walcz Laura és Nagy Lili állhatott fel a dobogó legfelső fokára, versenysport kategóriában pedig Alexa Csenge, Korchmáros Anna, Sipos Emma, Tóth Csepke és Vágó Dóra a 4. helyen végzett. Szabadidősport serdülő duó kategóriában Kónya Eliza és Herczeg Hanga a 3. helyen zárta a versenyt.

Balról jobbra: Villám-Kerti Kitti, Walcz Laura, Róth Kata, Nagy Lili, Fotó: Morvai Tamás


Október utolsó hétvégéjén a III. Monor Kupán mérték össze tudásukat sportolóink.

Kisgyermek csapatunk a 9 csoportból álló mezőnyben a legfényesebben csillogó érmet szerezte meg, míg gyermek kategóriában a szabadidősportos kislányok a 20 csapatból álló mezőnyben a dobogó 2. fokára állhattak fel. Szintén gyermek kategóriában a versenysportos csapatunk 3. helyen zárta a hétvégét.

Balról jobbra: Korchmáros Anna, Vágó Dóra, Sipos Emma, Tóth Csepke, Alexa Csenge,

Fotó: Morvai Tamás


Összességében elégedettek vagyunk az októberi eredményekkel, de a szezon java még hátra van, hiszen az országos bajnoki címek novemberben kerülnek kiosztásra.


Hajrá lányok!

Comments


bottom of page