top of page
Search

Minden RG-s lány életében nélkülözhetetlen egy megbízható drogéria, ahol be tudják szerezni a hajcsatot, a hajgumit és a hajlakkot. A 2023-as versenyszezonban az együttes-kéziszer csapatainkat a ROSSMANN támogatja, hogy a legnagyobb magabiztossággal léphessenek a versenyszőnyegre!

A ROSSMANN kb. 200 saját márkás termékét biztosította nekünk az őszi versenyszezonra, támogatva ezzel a nálunk sportoló gyerekeket és családjaikat.


Esztétikai sport révén egyesületünk tagjai számára rendkívül fontos a jó megjelenés a versenyeken. A ROSSMANN termékei pedig segítenek abban, hogy a lányaink magabiztosabban érezzék magukat a versenyszőnyegen.


Reméljük, hogy a ROSSMANN segítségükkel még több fiatal lányt és nőt inspirálhatunk arra, hogy részt vegyenek a ritmikus gimnasztika világában, és támogathatjuk az egészséges életmódot és a sport szeretetét.Egyetemi diplomára cseréltük az OKJ-s bizonyítványt, így már minden edzőnk oklevéllel rendelkezik.


Az elmúlt 3 évben olykor nehéz volt összeegyeztetni az edzéseket, versenyeket és az egyetemi elfoglaltságokat, de mindez már a múltté, mert minden edzőnk sikeres záróvizsgát tett a Testnevelési Egyetem BA edző (ritmius gimnasztika) szakán.


Ezzel azon kevés egyesületek közé tartozunk, ahol minden edző egyetemi diplomával rendelkezik.


Köszönjük a szülők és a gyerekek megértését és támogatását, nélkületek biztosan nehezebb lett volna!Balról jobbra: Kiss Barbara, Veres Lilla, Berzéki Rebeka, Németh Lili

A tavaszi versenyszezon zárásaként minden évben szervezünk egy bulit, ahol minden sportolónk összegyűlik és együtt értékeljük az évet. Idén az évzáró bulinknak a Budapesti Bobpálya adott otthont, ahol ünnepeltünk, tortáztunk és száguldoztunk is.

Balról jobbra: Sipos Emma és Balázs Kitti


Az idei tavaszi versenyszezonban összesen 43-szor álltak dobogón a nálunk sportoló kislányok, így 13 arany, 13 ezüst és 17 bronz éremmel zártuk az idényt. Az első hat legeredményesebb sportolónk:

Már hagyománnyá vált, hogy szabadidő és versenysport kategóriás sportolóinknál is kiosztjuk a legeredményesebb sportolónak járó díjakat. Versenysportosoknál Ruzsinszki Szonja vehette át a 2023. évi legeredményesebb sportoló címet, aki a szezon alatt 2 arany és 2 bronz érmet szerzett klubunknak. Szabadidősportos versenyzőinknél Dávid Csenge volt a legeredményesebb, aki 1 arany és 2 ezüst érmet gyűjtött be a szezon alatt.

Ruzsinszki Szonja


Dávid Csenge


Emellett minden évben kihirdetjük a legszorgalmasabb sportolónknak járó díjat is, amit idén Korchmáros Anna tudhat a magáénak.

Korchmáros Anna


bottom of page