Szakosztályaink

Ritmikus gimnasztika

Ismerd meg ritmikus gimnasztika edzőinket Veres Lillát, Németh Lilit és Berzéki Rebekát!

 


Veres Lilla vagyok, ritmikus gimnasztika edző, bíró és szakosztályvezető.


A ritmikus gimnasztika 5 éves korom óta az életem része. 6 éves koromban kezdtem el versenyszerűen sportolni. Mivel egyre jobban kezdett beszippantani a verseny hangulata, és maga az egész sportág, így egyre többet jártam edzésekre, míg nem beverekedtem magam a legjobbak közé az első osztályú versenyzők között. Legjobb egyéni eredményem a vidékbajnoki cím és Diákolimpia 3. helyezett, csapatban pedig országos bajnoki címet szereztem. 2014-ben a ritmikus gimnasztikát leváltottam esztétikus gimnasztikára, amelyben sikerült bekerülnöm a magyar nemzeti válogatottba.
A válogatottságom ideje alatt Európa-bajnoki 11. helyet és világbajnoki 13. helyet szereztük meg Magyarországnak. Miután abbahagytam az élsportolást, elindultam az edzői pályán. Célom, hogy átadjam az évek alatt átélt tapasztalataimat a sportolni vágyó kislányoknak, és hogy olyan környezetet és légkört teremtsünk a gyerekek számára, ahova szívesen járnak nap mint nap.

 


Németh Lili vagyok, ritmikus gimnasztika edző.


Az én történetem szülővárosomban, Szombathelyen kezdődött, ahol 5 évesen csöppentem bele a ritmikus gimnasztika világába. 10 éven keresztül ritmikus gimnasztikáztam versenyszerűen. Ez idő alatt számtalan egyéni és csapatversenyen vettem részt, melyeken szép eredményeket értem el. Habár megannyiszor sikerült a dobogó legfelső fokára is felállnom, sohasem tudtam megelégedni tudásommal. Vágyaimnak tornászként sajnos több minden határt szabott, ezek azonban arra ösztönöztek, hogy később edzőként sok csillogó szemű tornásznak megadhassam azt a tudást, edzői támogatást, ami nekem akkor nem adatott meg és megteremthessek egy biztonságos és motiváló légkört, ahol a kislányok elérhetik álmaikat.

 


Berzéki Rebeka vagyok, ritmikus gimnasztika edző és elnök.


6 évesen kezdtem el ritmikus gimnasztikázni, ami azóta is az egyik legbiztosabb pont az életemben. Több, mint 6 éven keresztül versenyeztem II. osztályban egyéni és együttes kéziszer-csapat versenyszámban, majd 5 évig egyéni I. osztályban. A ritmikus gimnasztika az életre tanított, minden kudarcával és szépségével együtt. Megtanított elérni a céljaimat, megtanított közösségben gondolkodni és ami a legfontosabb, hogy ennek a sportnak köszönhetem a legjobb barátaimat is. Ez adott motivációt arra, hogy később kipróbáljam magam az esztétikus csapatgimnasztika sportágban is, amiben csapatommal a világbajnoki 13. helyet sikerült kivívni magunknak. 8 éves koromban már tudtam, hogy ritmikus gimnasztika edző szeretnék lenni, így miután elvégeztem tanulmányaimat és végleg szögre akasztottam a spicc-papucsot, bele is vágtam a gyermekkori álmom megvalósításába.


Edzések helyszíne: 1116 Budapest, Kondorfa utca 18.
Jelentkezés: Berzéki Rebeka, +36-30-611-8100 vagy info@delbudaisc.com

Atlétika

Ismerd meg atlétika edzőnket, Husztik Borókát!

 


Husztik Boróka vagyok, atlétika edző és aktív sportoló.
 

Az atlétika 10 éves korom óta jelen van az életemben. A pályafutásom a KSI sportegyesületben kezdtem, itt ismerkedtem meg a sportág szépségeivel. A KSI-ben öt aktív évet töltöttem el, amelyek meghatározó élményeket jelentettek számomra. Az ottani remek edzőmnek és csapatomnak köszönhetem, hogy tanulmányaimat később a Testnevelési Egyetemen folytattam és azóta még komolyabban foglalkozhatok az atlétikával. Felnőttként igazoltam az MTK sportegyesülethez, ahol a mai napig versenyzem. Célom, hogy a gyerekeket úgy vezessem be az atlétika szépségeibe, hogy közben az élvezhető legyen számukra és megszerettesse velük a mozgást. Az atlétika a sportok királynője, így ha ezt a sportágat választjátok, a későbbiekben bármely sportágban biztos alapokra építkezhettek majd.

Kosárlabda

Ismerd meg kosárlabda edzőinket, Schubert Bencét és Kovács Martint!

 


Schubert Bence vagyok, kosárlabda edző és szakosztályvezető.
 

Gyermekkorom óta a sport mozog a középpontban. Először úszni tanultam, majd áttértem a kosárlabdára és azóta is aktívan űzöm ezt a sportágat. Minden lépcsőfokot megjártam, az utánpótlástól kezdve a felnőtt bajnokságokig. Legjobb eredményem az Országos Bajnokság 2. helyezés, de tapasztaltot még is inkább a különböző hazai és nemzetközi tornákon szereztem. Pályaválasztásnál ezek a tapasztalatok motiváltak arra, hogy testnevelő és edző legyek, így kerültem a Testnevelési Egyetemre. Az edzéseken és az iskolában is azt tartom szem előtt, hogy olyan sportágat szerettessek meg a gyerekekkel, ami aztán egy életen át
velük lehet.

 


Kovács Martin vagyok, kosárlabda edző és játékos.

 

7 éves korom óta foglalkozok kosárlabdával és a mai napig szerepelek a felnőtt bajnokságban. Felnőttként az első dolgom volt, hogy edzői képesítést szerezhessek, amivel az utánpótlás korosztállyal is elkezdhettem foglalkozni. Azóta tartottam már edzést óvodásoknak, általános iskolásoknak és középiskolásoknak is és ugyan minden korosztállyal sikerült megtalálnom a közös hangot, mégis leginkább a kisebbekkel szeretek foglalkozni. Minden tudásommal arra törekszem, hogy az edzéseimet a jó hangulat és a fejlődés jellemezze.  A legnagyobb inspiráció számomra, hogy minden tanítványomból a benne a rejlő legjobbat hozhassam ki.

Labdarúgás

Ismerd meg labdarúgó edzőnket, Kispál Zsoltot!

 


Kispál Zsolt vagyok, labdarúgó edző, bíró és szakosztályvezető.
 

Hatvanban kezdtem el focizni, majd 15 évesen, elszakadva a családi háztól a gyulai Grosics Labdarúgó Akadémiára kerültem. Nehéz volt ilyen fiatalon megtapasztalni az önállóságot, de már akkor megfogalmazódott bennem, hogy a foci lesz a hivatásom. Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen végeztem, majd belevágtunk a Dél-Budai SC megalapításába. A kezdetek óta a kulbbal vagyok, az én vezetésemmel indult a futball élet a Dél-Budai SC-nél. Célom egy olyan közeg kialakítása, ahová a gyerekek szívesen járnak és meg tudják szeretni a labdarúgást. Barátokat szerezhetnek és kiteljesedhetnek egy olyan sportágban, ahol kellő kitartással bármit elérhetnek.

Röplabda

Ismerd meg labdarúgó edzőnket, Varró Dórát!

 


Varró Dóra vagyok, röplabda edző és szakosztályvezető.
 

8 éves korom óta röplabdázok versenyszerűen, emellett a Dél-Budai SC röplabda edzőjeként és szakosztályvezetőjeként dolgozom. Számomra az az első, hogy mindenki jól érezze magát az edzéseken és meccseken, szem előtt tartva az egyéni és csapatfejlődést is. Fontos számomra, hogy a Dél-Budai SC-nél egy olyan közösség része lehetek, ahol a hangsúly tényleg a sportolókon van, ahol nem kell ahhoz országos bajnoknak lenni, hogy felfigyeljenek rád és támogassanak. Nálunk ez a beugró és ez így is fog maradni.