top of page

Szakosztályaink

Ritmikus gimnasztika

Ismerd meg ritmikus gimnasztika edzőinket Veres Lillát, Németh Lilit és Berzéki Rebekát!

 


Veres Lilla vagyok, ritmikus gimnasztika edző, bíró és szakosztályvezető.


A ritmikus gimnasztika 5 éves korom óta az életem része. 6 éves koromban kezdtem el versenyszerűen sportolni. Mivel egyre jobban kezdett beszippantani a verseny hangulata, és maga az egész sportág, így egyre többet jártam edzésekre, míg nem beverekedtem magam a legjobbak közé az első osztályú versenyzők között. Legjobb egyéni eredményem a vidékbajnoki cím és Diákolimpia 3. helyezett, csapatban pedig országos bajnoki címet szereztem. 2014-ben a ritmikus gimnasztikát leváltottam esztétikus gimnasztikára, amelyben sikerült bekerülnöm a magyar nemzeti válogatottba.
A válogatottságom ideje alatt Európa-bajnoki 11. helyet és világbajnoki 13. helyet szereztük meg Magyarországnak. Miután abbahagytam az élsportolást, elindultam az edzői pályán. Célom, hogy átadjam az évek alatt átélt tapasztalataimat a sportolni vágyó kislányoknak, és hogy olyan környezetet és légkört teremtsünk a gyerekek számára, ahova szívesen járnak nap mint nap.

 


Németh Lili vagyok, ritmikus gimnasztika edző.


Az én történetem szülővárosomban, Szombathelyen kezdődött, ahol 5 évesen csöppentem bele a ritmikus gimnasztika világába. 10 éven keresztül ritmikus gimnasztikáztam versenyszerűen. Ez idő alatt számtalan egyéni és csapatversenyen vettem részt, melyeken szép eredményeket értem el. Habár megannyiszor sikerült a dobogó legfelső fokára is felállnom, sohasem tudtam megelégedni tudásommal. Vágyaimnak tornászként sajnos több minden határt szabott, ezek azonban arra ösztönöztek, hogy később edzőként sok csillogó szemű tornásznak megadhassam azt a tudást, edzői támogatást, ami nekem akkor nem adatott meg és megteremthessek egy biztonságos és motiváló légkört, ahol a kislányok elérhetik álmaikat.

 


Berzéki Rebeka vagyok, ritmikus gimnasztika edző és elnök.


6 évesen kezdtem el ritmikus gimnasztikázni, ami azóta is az egyik legbiztosabb pont az életemben. Több, mint 6 éven keresztül versenyeztem II. osztályban egyéni és együttes kéziszer-csapat versenyszámban, majd 5 évig egyéni I. osztályban. A ritmikus gimnasztika az életre tanított, minden kudarcával és szépségével együtt. Megtanított elérni a céljaimat, megtanított közösségben gondolkodni és ami a legfontosabb, hogy ennek a sportnak köszönhetem a legjobb barátaimat is. Ez adott motivációt arra, hogy később kipróbáljam magam az esztétikus csapatgimnasztika sportágban is, amiben csapatommal a világbajnoki 13. helyet sikerült kivívni magunknak. 8 éves koromban már tudtam, hogy ritmikus gimnasztika edző szeretnék lenni, így miután elvégeztem tanulmányaimat és végleg szögre akasztottam a spicc-papucsot, bele is vágtam a gyermekkori álmom megvalósításába.


Edzések helyszíne: 1116 Budapest, Barázda u. 1.
Jelentkezés: Berzéki Rebeka, +36-30-611-8100 vagy info@delbudaisc.com

bottom of page