top of page
Search

437 versenyző a II. Újbuda Kupán

2022. október 23-án a Sport11 adott otthont a II. Újbuda Kupának, ahol 23 egyesület 437 ritmikus gimnasztikázója mérettette meg magát.


A rendezvényt a Dél-Budai SC edzői, sportolói és családtagjaik szervezték, a helyszínt pedig Újbuda Önkormányzata és az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. biztosította. A megmérettetésre az ország különböző pontjairól, pl.: Győrből, Miskolcról és Pécsről is érkeztek versenyzők, akik I., II., és III. osztályban, valamint szabadidősport kategóriában mérték össze tudásukat.


A verseny rendezéséből befolyt bevételt a Dél-Budai SC ritmikus gimansztika tornatermének szigetelésére fordítottuk, biztosítva ezzel, hogy a magas energiárak mellett, a hideg, téli időszakban is folytatni tudjuk a felkészülést a 2023-as versenyszezonra.


A II. Újbuda kupán minden sportolónk dobogón állhatott, Futács Mia 1. hely Sajgó Renáta 3. hely (összetett és szabad gyakorlat) Herczeg Hanga - Balázs Kitti duó 2. hely II. osztály gyermek együttes-kéziszercsapat (Alexa Csenge, Korchmáros Anna, Sipos Emma, Tóth Csepke, Vágó Dóra, Villám-Kerti Kitti) 1. hely Szabadidő kategóriás kisgyermek csapat (Bognár Villő, Dávid Csenge, Nagy Lili, Ruzsinszki Szonja, Walcz Laura) 1. hely


A bajnok benned él.





bottom of page