top of page
Search

Balázs Kitti ezüst érmet szerzett a BSEV budapesti elődöntőjén

A ritmikus gimnasztikázók 2022. évi Berczik Sára Emlékverseny budapesti elődöntőjén négy tornászunk mérettette meg magát szabadidősport 1. szintű kategóriában. Ugyan az idei verseny a szokásosnál korábban került megrendezésre és a tornászok csak 1-2 felkészítő versenyen tudtak résztvenni a megmérettetés előtt, mégis remek teljesítményt nyújtottak. Vágó Dóra és Tóth Csepke Lea gyermek kategóriában a 11. és 12. helyen végeztek.


Vágó Dóra és Tóth Csepke Lea, Berczik Sára Emlékverseny budapesti elődöntő 2022.


Balázs Kitti serdülő kategóriában szabad és karika gyakorlatával, valamint összetettben is a 2. helyen végzett, ami kiemelkedő eredménynek számít, mivel az idei évben kategóriát és korosztályt is váltott. Kitti a tavalyi évben az országos döntőben csak egy hajszállal maradt le a dobogóról és végül a 4. helyen zárta a versenyszezont, idén viszont ismét a legesélyesebbek között vág neki az országos döntőnek.


Balázs Kitti, Berczik Sára Emlékverseny budapesti elődöntő 2022.


Sajgó Renáta szabadidősport 2. szint junior kategóriában az összetett 8. helyen zárta a versenyt, mindannak ellenére, hogy a versenyt megelőző hetekben egy sérülés korlátozta a felkészülésben.


Sajgó Renáta, Berczik Sára Emlékverseny budapesti elődöntő 2022.


A továbbjutásos rendszerben Balázs Kitti és Sajgó Renáta kvalifikálta magát az országos döntőbe, ami 2022. június 11-12-én kerül megrendezésre.


Gratuláunk lányok!




bottom of page