top of page
Search

Dobogón állt a Dél-Budai SC ritmikus gimnasztikázója a BSEV Országos Döntőjén!



A ritmikus gimnasztikázók Berczik Sára Emlékverseny 2021. évi Országos döntőjén szabadidősport 2. gyermek kategóriában a dobogó 2. fokára állhatott fel Herczeg Hanga tanítványunk.


A koronavírus miatt kihívásokkal teli évet tudhatunk magunk mögött. Az online oktatás miatt sok versenyzőnk, köztük Hanga is a nagyszülőhöz került, így hónapokig az edzésekre is csak online formában csatlakozott be. Ez idő alatt a gyakorlatát sem tudta a megszokott formában gyakorolni, csak kis részletekben, zene nélkül. A távol töltött idő alatt folyamatosan küldte nekünk a videókat, hogy mit és hogyan gyakorolt, mi pedig megírtuk neki, hogy mit kell kijavítania. Hanga példaértékű szorgalma az országos döntőre meghozta gyümölcsét és a 2010-es születésű gyermekeknél a dobogó 2. fokára léphetett fel. - nyilatkozta Veres Lilla, Hanga felkészítő edzője.

A Dél-Budai SC tanítványai a 2011-es születésű gyermekeknél is szép eredményeket értek el. Balázs Kitti egy kisebb hibával a 4. helyen végezett, Biró Boróka Emma pedig a 12. helyen zárta a versenyt a 25 fős mezőnyben. A junioroknál Csonka Viola és Sajgó Renáta szerzett indulási jogot az országos döntőn, közülük Csonka Viola szer gyakorlattal a 8. helyen zárta a megmérettetést.



bottom of page